زمان برگزاری رویداد PlayStation 5 Showcase مشخص شد

PlayStation 5 Showcase

PlayStation 5 Showcase

بلاخره سکوت سونی بعد از گذشت ماه ها شکسته شده و رسماً خبر مربوط به رویداد بعدی پلی استیشن را ارسال کرد، با تایید سونی رویداد بعدی PlayStation 5 در این هفته روز پنجشنبه به وقت تهران ساعت 12:30 دقیقه بامداد برگزار خواهد شد. انتظار میرود سونی اطلاعات بیشتری از کنسول جدید پلی استیشن 5 از جمله زمان پیش خرید، تاریخ عرضه، محتویات انحصاری و قیمت منتشر نماید.

PlayStation 5 Showcase

بر اساس نوشته ارسالی در بلاگ رسمی پلی استیشن:

Before PlayStation 5 launches this holiday, we wanted to give you one more look at some of the great games coming to PS5 at launch (and beyond!). Our next digital showcase will weigh in at around 40 minutes, and feature updates on the latest titles from Worldwide Studios and our world-class development partners. Tune in live on Twitch or YouTube this Wednesday, September 16 at 1pm PDT / 9pm BST / 10pm CEST to see what’s next for PS5.

پیش از عرضه‌ی پلی استیشن 5 در تعطیلات امسال،، ما می‌خواهیم نگاهی دوباره به برخی از بازی‌های عالی که در هنگام عرضه پلی استیشن 5 (و فراتر از آن) به PS5 می‌آیند ارائه دهیم. رخداد دیجیتالی ما تقریباً 40 دقیقه به طول می‌انجامد و شامل عناوین متعدد در نظر گرفته شده از سوی استودیوهای اختصاصی ما همچنین سازندگان مستقل در سرتاسر جهان می‌شود.

این رویداد چهارشنبه 16 سپتامبر ساعت 1 بعد از ظهر پی دی تی  و 9 بعد از ظهر بی اس تی و 10 بعد از ظهر سی ای تی به صورت زنده در Twitch یا YouTube ساعت خود را تنظیم کنید تا ببینید چه چیزی برای PS5 در نظر گرفته‌شده است.

PlayStation 5 Showcase

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *